Vår IVF resa

Vår IVF resa

Arbetande mamma

BloggSkapad av Helen tor, januari 12, 2012 19:11:09
Oj oj oj.. det kommer nog ta ett par veckor innan jag vant mig med att vara en arbetande mamma, hela dagarna så har jag Ronja i tankarna och längtar ngt otroligt efter henne! Samtidigt som jag är helt slut i huvudet när jag kommer hem efter en hel arbetsdag och ska då göra allt för att Ronja ska kunna få lite kvalitetstid med sin mamma innan hon ska lägga sig! Ojojoj


Samtidigt så märker jag att det nog kommer ta ett tag innan Ronja och hennes pappa hittar sina rutiner här hemma, tror nog han tycker det är lite jobbigt och ganska långtråkigt så här i början! :) Det gäller att hitta vad som funkar just för dem.. Hoppas han besöker Öppna förskolan nästa vecka, om det inte är ngt för honom så har han i alla fall prövat!


Ombytta roller i den här familjen med andra ord, tar ett tag innan vi alla 3 funkar som vanligt igen, just nu är vi alla trötta och förvirrade!


Ronjas gnällighet verkar vara här för att stanna, ngt som kan driva en till vansinne, och både jag och Henke hoppas och önskar att Ronja snart ska bli en nöjdare liten donna, om inte för hennes egen skull så även för våran! Gnäll, gnäll, gnäll dygnet runt i veckor kan knäcka vem som helst!


Tur att hon är så söt våran lilla korv!


Nu ska här slappas! tacka faan för att det är fredag imorgon.


pöss på er alla